Värnamo Södra FF 1

Referat: Nässjö FF - Värnamo Södra FF 2-3 (0-0)

Bragdartad vändning i Nässjö!

I en mycket bra fotbollsmatch på en väldigt dålig plan svarade vi för en sådan där vändning som man kommer ihåg länge!

Första halvlek var mycket jämn och båda lagen skapade några halvchanser efter bra spel men den enda stora chansen i första kom då Viktor blev fälld i straffområdet och vår straffspecialist Khoi fick chansen. Denna gång dock mot en mycket bra målvakt som svarade för en elegant räddning.

I andra halvlek böljade spelet och målen började trilla in. Nässjö gör 1-0 på en frispark som studsar i trängseln framför mål och trillar in. Vår kvittering var inte vackrare den men Isac tofflade till slut in bollen efter en tilltrasslad situation.

Sen följde dramatiken sista 11 minuterna...där Nässjö gör ett fint 2-1 mål i 59: e innan Julle H krigar in 2-2 i 63: e och Tim smart löper sig fri minuten efter och säkert sätter 3-2!

Sista minuterna bevakade våra grabbar ledningen på ett imponerande sätt genom att se till att bollen hölls fast på offensiv planhalva.